Traiteur

Onze ‘roots’ liggen in het restaurantwezen en Michiel heeft jarenlang als chef gewerkt in verschillende Amsterdamse kwaliteitsrestaurants. Alle ‘kant en klaar’ maaltijden die wij verkopen zijn volledig huisgemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. Onze ‘weekhap‘ ofwel weekmenu is inmiddels een begrip geworden en wekelijks zijn er vele fans die hem geen week missen. Op onze traiteurpagina treft u een selectie van gerechten aan die wij deze week dagelijks vers voor u bereiden. Schrijft u zich op onze nieuwsbrief dan ontvangt u wekelijks ons aanbod in uw mail! Combineer er lekker op los of laat u inspireren en maak er zelf een maaltijd van!

Bekijk direct ons actuele traiteur aanbod!

Delicatessen

Bij CQ eten & drinken in Breukelen draait alles om LEKKER. Lekker eten & drinken. Wij verkopen uitsluitend producten die wij zelf met veel trots op tafel zetten. Wij voeren een breed assortiment delicatessen bestaande uit bijvoorbeeld de prachtige biologische Siciliaanse olijfolie van Il Feudo van de familie Bontempo, taarten en kroketten (croquetten) van Holtkamp uit Amsterdam en de allermooiste patisserie van Rémy uit Blaricum. Maar ook verse kraakverse vis en het ‘über’ malse Schotse ‘Black Angus‘ beef is in de winkel verkrijgbaar. Ook voor recepten en bereidingsadvies bent u bij CQ aan het juiste adres. Onze ervaren chef Michiel helpt u graag verder.

Kom langs in onze winkel en ontdek al onze lekkernijen!

Wijn

‘Een maaltijd zonder wijn, is als een dag zonder zon’ is een bekend gezegde waarin wij ons zelf graag vinden. Mooie gerechten vragen om mooie wijn… en dat hoeft helemaal niet duur te zijn! (dat rijmt) Continu zijn wij op zoek naar wijnen waar we zelf vrolijk van worden. De combinatie van onze producten en gerechten bij onze wijnen is daarbij van groot belang en we helpen u daarom graag met een passend wijn spijs advies.

Bekijk direct ons uitgebreide wijn aanbod!